Spelers


Zie ook: oud-spelers - meespelen


26 december 2022

En Zoon - 2011 (Film en Voorstelling)

Het familiebedrijf Meulenberg vestigt zich in een nieuw pand. Het moment van opvolging van de directeur, moeder Paula Meulenberg, is aangebroken. Wie volgt haar op, de dochter, Esther Meulenberg, manager Christiaan of de zoon, Frederik Meulenberg? Is moeder Paula de baas of heeft vader Bram er ook iets over te zeggen?

De opvolgingskwestie krijgt een geheel nieuwe dimensie als blijkt dat Frederik ook een andere kant heeft. Accepteren zijn vrouw Simone en de familie deze andere kant? We zien, deels door de ogen van een reporter die een documentaire maakt over het familiebedrijf, de worsteling van de familie. En de worsteling van Frederik.

Een film over verwachtingen. Een man een man, een vrouw een vrouw. Een zoon een opvolger. Of niet?

& Zn. is een improvisatiefilm, tot stand gekomen door een unieke combinatie van film en improvisatiespel waarbij de acteurs speelden zonder voorgeschreven tekst, zonder scenario en in een minimaal decor.

Vorige |  Terug naar overzicht  |  Volgende


Meespelen?

We spelen met een vaste groep spelers van maximaal 12 personen. Elk jaar nodigen we nieuwe spelers uit om onze groep te komen versterken.

We repeteren elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.30, onder co├Ârdinatie en begeleiding van een professionele trainer. Die selecteren we jaarlijks, met onze leerdoelen voor de komende productie in het hoofd. Na de repetitie zoeken we soms de kroeg op.

Ben je geïnteresseerd, meld je aan bij info@ymprov.nl. Je kunt dan een keer meerepeteren om te kijken of het over en weer klikt.