Spelers


Zie ook: oud-spelers - meespelen


26 december 2022

Lieve Buren - 2010/2011

'Lieve Buren' ging jouw wijk in en zocht bijzondere mensen, plekken en gebeurtenissen. Dit is door een filmploeg vastgelegd in een aantal korte filmpjes. Het thema is jouw leven. Jouw buren. Jouw lieve, lieve buren. Jouw wijk, jouw lieve, lieve wijk. Maar is het wel zo lief?

In de voorstelling 'Lieve Buren' van YMPROV zie je dit terug. Met live-muziek en improvisatietheater. Verwacht geen voorstelling waar alles van tevoren al is bepaald. Nee, voor je ogen ontstaat met jouw inbreng een unieke en éénmalige voorstelling, die gaat over jouw verhalen en over jouw leven. Ter plekke verzonnen en gespeeld, niet te herhalen en dus ook niet te missen. Lees meer op de 'Lieve Buren' site

Vorige |  Terug naar overzicht  |  Volgende


Meespelen?

We spelen met een vaste groep spelers van maximaal 12 personen. Elk jaar nodigen we nieuwe spelers uit om onze groep te komen versterken.

We repeteren elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.30, onder co├Ârdinatie en begeleiding van een professionele trainer. Die selecteren we jaarlijks, met onze leerdoelen voor de komende productie in het hoofd. Na de repetitie zoeken we soms de kroeg op.

Ben je geïnteresseerd, meld je aan bij info@ymprov.nl. Je kunt dan een keer meerepeteren om te kijken of het over en weer klikt.