Spelers


Zie ook: oud-spelers - meespelen


28 december 2022

Show Up! - 2012

Met Show up! krijg je twee voorstellingen in één. Show up! begint met een performance of voorstelling van een kleinkunstenaar, dichter, muziekgroep of cabaretier die door YMPROV is uitgenodigd. Daarna YMPROV, not prepared maar ze zijn er wel! YMPROV brengt, geïnspireerd door de performance en uitgedaagd door het publiek, ter plekke verzonnen improvisatietheater. Dat kan goed gaan, spannend worden, slecht aflopen maar is altijd uniek! Met Show up! schotelen we je een gevarieerde en spannende avond voor waarbij we over de grenzen treden van bestaande patronen..

Vorige |  Terug naar overzicht  |  Volgende


Meespelen?

We spelen met een vaste groep spelers van maximaal 12 personen. Elk jaar nodigen we nieuwe spelers uit om onze groep te komen versterken.

We repeteren elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.30, onder co├Ârdinatie en begeleiding van een professionele trainer. Die selecteren we jaarlijks, met onze leerdoelen voor de komende productie in het hoofd. Na de repetitie zoeken we soms de kroeg op.

Ben je geïnteresseerd, meld je aan bij info@ymprov.nl. Je kunt dan een keer meerepeteren om te kijken of het over en weer klikt.