Spelers


Zie ook: oud-spelers - meespelen

 


Martijn

Door vanalles, iedereen en met iedereen te spelen ontdek ik met iedereen vanalles, waaronder mezelf.

Sandra

Stijn

Daniëlle

Sinds 2018 ben ik geraakt en geïnspireerd door improvisatietheater. Samen met elkaar scenes creëren, verhalen vertellen en jezelf en de ander verwonderen! Prachtig om te doen! Sinds september 2022 ben ik bij Ymprov gaan spelen.

Naast improvisatietheater, speel ik graag viool en vind ik het leuk om met mijn gezin spelletjes te doen, buiten te zijn en in de zomer een motortoertocht te maken.

Marjan

Ivar

Mijn mensbeeld? De Homo Ludens - of, de spelende mens. Dat maakt het dagelijks leven al één grote improvisatie, maar waar beter het hart en de randen van mezelf te zoeken en onderzoeken dan op het podium?

Marc

Het toneel oplopen en nog niet precies weten wat je gaat doen. En je daaraan overgeven. En dat het dan lukt. 
Of dat er niet uitkomt en maar hoopt dat een andere speler je uit de penarie helpt. En dat die dan komt.
Of niet.

Maarten

Jan

Nickie

Improvisatie is voor mij van de ene verbazing in de andere vallen. Met zoveel mogelijk lef en openheid een scene neerzetten. Samen iets creëren waarvan je niet wist dat het bestond.


Meespelen?

We spelen met een vaste groep spelers van maximaal 12 personen. Elk jaar nodigen we nieuwe spelers uit om onze groep te komen versterken.

We repeteren elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.30, onder coördinatie en begeleiding van een professionele trainer. Die selecteren we jaarlijks, met onze leerdoelen voor de komende productie in het hoofd. Na de repetitie zoeken we soms de kroeg op.

Ben je geïnteresseerd, meld je aan bij info@ymprov.nl. Je kunt dan een keer meerepeteren om te kijken of het over en weer klikt.