Spelers


Zie ook: oud-spelers - meespelen


26 december 2022

Private Parts - 2007

Theater vanuit het niets. Right here, right now. Geen programmaboekje, geen geleerde tekst, geen decor. Spelers met niets meer dan zichzelf en hun fantasie. En daarmee maken ze een scène.

Al improviserend ontstaat een verhaal dat waar gebeurd kan zijn of niet. Een beetje bloot kan daarbij geen kwaad, moet zelfs. Dat is het enige vaste ingrediënt voor deze avond. Intimiteit die kan schuren of juist ontroerend kan zijn. Zit op het puntje van je stoel en beleef het mee. Laat je raken door YMPROV Instant Drama.

Vorige |  Terug naar overzicht  |  Volgende


Meespelen?

We spelen met een vaste groep spelers van maximaal 12 personen. Elk jaar nodigen we nieuwe spelers uit om onze groep te komen versterken.

We repeteren elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.30, onder coördinatie en begeleiding van een professionele trainer. Die selecteren we jaarlijks, met onze leerdoelen voor de komende productie in het hoofd. Na de repetitie zoeken we soms de kroeg op.

Ben je geïnteresseerd, meld je aan bij info@ymprov.nl. Je kunt dan een keer meerepeteren om te kijken of het over en weer klikt.