Spelers


Zie ook: oud-spelers - meespelen


26 december 2022

Eerlijk - 2007/2008

Iedereen vindt zichzelf eerlijk. Toch liegen we alles aan elkaar. Binnen relaties, op school, werk, in de rechtszaal, in de kroeg. Liegen is een sociaal smeermiddel. Als we altijd de waarheid zouden zeggen, hielden we geen vriend, partner of collega over. Waarom is eerlijkheid dan zo belangrijk?

YMPROV speelt geïmproviseerde scènes over eerlijkheid. Iedere voorstelling speelt zich af in een andere omgeving: werk, politiek, gezin. Daardoor is EERLIJK telkens anders. Dat is YMPROV Instant Drama.

Trainster: Tanja Zieverink

Spelers: Bjorne Willemsen, Guus van Teerling, Jan Baars, Jos Joure, Lindsay Vallen, Marco Rochette, Merel van den Berg, Moniek van der Krogt, Stijn Drinkveld, Hilbrand Bouwkamp, Jacqueline Schmidt, Bram Koomen

Vorige |  Terug naar overzicht  |  Volgende


Meespelen?

We spelen met een vaste groep spelers van maximaal 12 personen. Elk jaar nodigen we nieuwe spelers uit om onze groep te komen versterken.

We repeteren elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.30, onder co├Ârdinatie en begeleiding van een professionele trainer. Die selecteren we jaarlijks, met onze leerdoelen voor de komende productie in het hoofd. Na de repetitie zoeken we soms de kroeg op.

Ben je geïnteresseerd, meld je aan bij info@ymprov.nl. Je kunt dan een keer meerepeteren om te kijken of het over en weer klikt.