Spelers


Zie ook: oud-spelers - meespelen


26 december 2022

Niet Voor Herhaling Vatbaar - 2008/2009

In “Niet voor herhaling vatbaar” zoeken we het experiment op. We proberen nieuwe vormen en verhaalstructuren uit. Elke keer willen we onze grenzen verleggen. Daarom zien de voorstellingen er steeds anders uit: korte scènes over sinterklaasavond, een doorlopend verhaal over een rampzalige bergexpeditie of een voorstelling geïnspireerd door liedjes. Hier staan foto's

Niet voor Herhaling Vatbaar bied je als publiek de kans om een voorstelling te zien groeien, met de unieke gelegenheid om door het geven van je mening bij te sturen.

Vorige |  Terug naar overzicht  |  Volgende


Meespelen?

We spelen met een vaste groep spelers van maximaal 12 personen. Elk jaar nodigen we nieuwe spelers uit om onze groep te komen versterken.

We repeteren elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.30, onder co├Ârdinatie en begeleiding van een professionele trainer. Die selecteren we jaarlijks, met onze leerdoelen voor de komende productie in het hoofd. Na de repetitie zoeken we soms de kroeg op.

Ben je geïnteresseerd, meld je aan bij info@ymprov.nl. Je kunt dan een keer meerepeteren om te kijken of het over en weer klikt.