Spelers


Zie ook: oud-spelers - meespelen


26 december 2022

De Koning van Glorie - 2009

Uitgekotst, gedumpt, veroordeeld of ontslagen verbranden vijftien misfits hun schepen achter zich.

In ruil daarvoor krijgen ze één kans om de laatste lege plek op aarde te koloniseren. In een ultiem reality-spel zoeken ze de mystieke ‘glorie’ en vechten ze tegen elkaar, zichzelf, en tegen het publiek. Wat is ‘glorie’, waar is het, en hoe vinden ze het?

'De Koning van Glorie' is een geïmproviseerd vervolgverhaal in 8 afleveringen. Een interactieve zoektocht waarin spelers, beeld, muziek en natuurlijk het publiek samen bepalen hoe het verhaal loopt. De eerste aflevering begint bij het eind, in de volgende zeven zoeken we uit hoe het zo gekomen is.

Vorige |  Terug naar overzicht  |  Volgende


Meespelen?

We spelen met een vaste groep spelers van maximaal 12 personen. Elk jaar nodigen we nieuwe spelers uit om onze groep te komen versterken.

We repeteren elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.30, onder co├Ârdinatie en begeleiding van een professionele trainer. Die selecteren we jaarlijks, met onze leerdoelen voor de komende productie in het hoofd. Na de repetitie zoeken we soms de kroeg op.

Ben je geïnteresseerd, meld je aan bij info@ymprov.nl. Je kunt dan een keer meerepeteren om te kijken of het over en weer klikt.